Blog

Slapen met obesitas.

za, 10/24/2020 - 18:13 -- frank

Je leest het vaak in artikels over gezondheid.
Slecht slapen of slaaptekort door overgewicht, aankomen door slaaptekort, de link tussen slaapstoornis en obesitas, etc.

We moeten u hierover waarschijnlijk niet verder informeren, want er zijn voldoende websites over gezondheid die het verband tussen slecht slapen en overgewicht beschrijven.
En vaak is een gezonde levensstijl, gecombineerd met een gezonde voeding het advies dat u ontvangt.

Warme zomer, koel bed

do, 08/02/2018 - 14:49 -- frank

Lig je tijdens een warme zomernacht wel eens te keren in je zweet? Een airco installeren kan uiteraard niet overal en die ventilator blijkt ook niet altijd voldoende. Misschien zou het helpen mocht je kiezen voor een frisser bed.

Een ijzeren bed, traditioneel gemaakt

zo, 07/22/2018 - 15:14 -- frank
Een metalen bed dat u koopt bij Droombedden / FerroBellissimo is nog steeds een traditioneel handgemaakt product. Een leveringstermijn van 10 weken lijkt lang in een maatschappij waar een online bestelling van vandaag reeds morgen door de pakjesdienst geleverd wordt. Maar ieder metalen bed dat ons magazijn verlaat is handgemaakt en daar komt nog behoorlijk wat manuele arbeid bij kijken.

Slaapkamer inrichten met een metalen bed

di, 03/06/2018 - 12:56 -- frank

Metalen bedden maken al erg lang deel uit van slaapkamerinterieurs. Daarom worden metalen bedden soms ook geassocieerd met een gedateerd interieur.
Maar in een smaakperiode waarin een boxspringbed in iedere slaapkamer een vanzelfsprekendheid blijkt te zijn, is het aan de durvers en verruimers om net weer andere materialen te durven gebruiken. Juist omdat metaal zich zo mooi laat bewerken en transformeren in de mooiste vormen, is een metalen bed zo veel meer dan het zoveelste vlakke paneel dat bekleed is met een ander stofje, met als enige optie “gecapitonneerd of niet”.

Pagina's