Blog

Allergie in de slaapkamer.

zo, 10/22/2017 - 20:29 -- frank

Zowel stof als huisstofmijt kunnen je nachtrust verstoren. Niezen, tranende ogen, hoesten, jeuk en andere vervelende kwaaltjes zijn nochtans te vermijden als je de juiste maatregelen neemt.
Hier enkele tips die je helpen om je slaapkamer meer allergie neutraal te maken.

Comfort slaaphoogte of hoogte seniorenbedden.

vr, 10/21/2016 - 13:10 -- frank

Hoe hoog moet een seriorenbed zijn? Wat is uw ideale comfort slaaphoogte?

Op deze vragen geven wij u hier graag een antwoord.
Om duidelijk te zijn. De slaaphoogte op zich is eigenlijk niet belangrijk. Wel belangrijk bij een seniorenbed is dat u goed in en uit het bed kan stappen. En comfortabel uitstappen heeft uiteraard alles te maken met de hoogte waarop uw matras komt te liggen.

Een beter bed in 5 stappen

wo, 10/05/2016 - 08:37 -- frank

Wat is dat, een beter bed? Dat is een goede vraag. En om eerlijk te zijn, er is geen pasklaar antwoord op die vraag. Maar van Droombedden – al 10 jaar lang de nummer 1 in metalen bedden – mag je uiteraard wel verwachten dat we je wat tips kunnen geven over wat het verschil is tussen een goed bed en een ‘beter’ bed.

Hemelbedden

di, 08/30/2016 - 06:20 -- frank

Wie zijn of haar kamer graag romantisch aankleedt, heeft zeker een hemelbed op de verlanglijst staan. Behalve het romantische hebben hemelbedden ook een functioneel aspect. De bovenbouw is in zuiderse landen steeds de draagstructuur waarover het muggennet wordt opgehangen.

Hotel – B&B – Projecten

za, 07/23/2016 - 13:47 -- frank

Als fabrikant (FerroBellissimo) van metalen bedden leveren wij niet enkel aan particulieren, maar doen we ook vaak projecten voor Hotels, B&B’s en andere accommodaties met slaapgelegenheid. Dit doorheen gans Europa.

Hierbij zoeken we samen met de uitbaters naar een goede oplossing voor uw slaapcomfort.
We houden rekening met de noden van Hotels of B&B’s.

Daarbij zoeken we naar oplossingen voor vragen m.b.t.:

Boxspring bed versus metalen bed versus houten bed.

do, 07/07/2016 - 11:21 -- frank

Boxspring bed versus metalen bed versus houten bed.

Je wil een bed aankopen, maar informeert u graag over de verschillen tussen een boxspring bed, ijzeren bed of houten bed. We zetten ze even voor u op een rij.
Dit met de kanttekening dat wij een fabrikant zijn van metalen bedden en dus ook uiteraard positief bevooroordeeld over ons product.

Boxspring bedden.

Pagina's